Nekünk Szigetvár az első! – hirdeti szórólapján Horváth József képviselőjelölt. De ha nem valósul meg, amit szeretne, leválasztana három városrészt a településről.

A cikk a hirdetés után folytatódikBecefa, Zsibót és Szőlőhegy, azaz a szigetvári 8-as számú választókerület fideszes önkormányzati képviselője és képviselőjelöltje, Horváth József szórólapján az elmúlt öt évben elért eredményeket és a hiányosságokat, problémákat is felsorolja. A szöveg vége azonban cseppet sem szokványos. A “Nekünk Szigetvár az első!” Szlogennel kampányoló fideszes jelölt belengeti, hogy ha a leendő városvezetés nem segít az általa megfogalmazott fejlesztési célok elérésében, akkor kezdeményezni fogja a három településrész önállósodását, Szigetvárból való kiválását, aminek menetét is pontosan leírja – írta meg elsőként a Pécsi Stop.

A város polgármestere és az ellenzéki szövetség polgármesterjelöltje, Vass Péter Facebook-posztban reagált Horváth kijelentéseire. Visszautasít számos kritikát és megjegyzi: azt elfelejtette leírni a képviselő, milyen hátrányokkal járna az említett településrészek számára az önállósodás.

Horváth József egyébként joggal bízik abban, hogy megválasztják. Öt éve nagy fölénnyel győzött ebben a választókerületben, a szavazatok 57 százalékát szerezve meg.

KategóriákMETÁL