Sőt, nem csak egy cégnek. Hiába, a szakértelmet mindenhol megbecsülik.

A cikk a hirdetés után folytatódikTöbb mint 31 millió forint plusz áfa értékben kötött szerződést az elmúlt években az önkormányzat Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt-je az MSB Fejlesztési Tanácsadó Zrt.-vel – tudta meg közérdekű adatigénylés nyomán a Pécsi Stop. Az MSB-nek a cégadatok szerint dr. Madár József Péter, sajtóértesülések szerint Bánki Erik unokatestvére a többségi tulajdonosa. A cég a Biokomnak is dolgozott havi 625 ezer forintért.

Az egyik elnyert munka Pécs 2014 és 2020 közötti gazdasági programjának elkészítése volt 7 390 000 forint plusz áfáért – írja a Pécsi Stop. A szerződést 2015. március 20-án kötötték meg, két és fél évvel azelőtt, hogy kiderült volna, 7,5 milliárdos költségvetési hiány képződött a város büdzséjében – mutat rá a lap.

Bánki Erik neve a Fidesz pécsi polgármesterjelöltje, Vári Attila kapcsán is felmerült az elmúlt hetekben. Várinak ugyanis közös cége van Bánki Erik testvérével, a mohácsi Bauer Nándor Zsolttal.

A Pécsi Stop egy nyaralási, vélhetően egy vitorláson vagy jachton készült fotót is közöl cikkében, amin Bánki Erik, Bauer és Madár látható együtt.

KategóriákMETÁL