Szavazhatnak olvasóink arról, vajon elkészül-e október 13-ig a Fidesz-KDNP-ÖPE jelöltjének, Vári Attilának a polgármesteri programja.

A cikk a hirdetés után folytatódikPécs megint élen jár. A legizgalmasabb választás biztosan nálunk lesz. De itt és most nem arra gondolunk, hogy kiélezett lesz a helyzet az ellenzéki pártok (-1) jelöltje (Péterffy Attila) és az ÖPE-vel erősítő Fidesz-KDNP jelöltje (Vári Attila) közt.

Hanem arra, hogy vajon elkészül-e Vári Attila polgármesterjelölti programja, ami izgalmas kérdés, hiszen mégiscsak a kormánypártok polgármesterjelöltje, s mint ilyen elviekben számolni kell vele az esélyesek közt. Habár mostanában eléggé rájár a rúd, hiszen sorra jelennek meg cikkek arról, milyen ügyek veszik körbe: hivatalosan nem hihető bírósági tanúvallomás, céges érdekessségek, Bánki-kapcsolat, lakhatási támogatás ügye, többek közt.

És Vári mégiscsak arra kéri a választókat, hogy adjanak neki bizalmat az elmúlt tíz év fideszes vezetése után is, hogy ő lehessen Pécs “első embere”. Hogy így lesz-e, majd meglátjuk, de addig is itt van egy szavazás a programjáról. Kérjük, voksoljanak.

KategóriákMETÁL