Nagyon érdekes hír jelent meg ma, amit a Blikk szállított. A hír szerint Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István Spanyolországba költözött a családjával,sőt a lap információi szerint a legidősebb gyerekük, Orbán Viktor első unokája már egy spanyol iskolaelőkészítőbe jár, ahol spanyol és angol nyelven folyik a nevelés

A cikk a hirdetés után folytatódikA hírfoszlány, amely a miniszterelnök, Orbán Viktor legidősebb lányának az amúgy privátra állított Instagram-fiókjában felbukkant bejegyzésra alapul, arról szól, hogy Orbán Ráhel és családja elköltözött Magyarországról, Spanyolországba, ráadásul az európai és más nációjú gazdagemberek egyik európai találkozóhelyeként is elhíresült tengerparti városba, Marbellára mentek, s ott telepedtek le. A blikk azt írta, hogy “lapunk nyomozásba kezdett és kiderült: a hír igaz”.

Nem zárják ki azt a lehetőséget sem, hogy a költözés összefüggésben állhat azzal, hogy Tiborcz István egyik cége, a BDPST Group első külföldi szállodavásárlását több más külföldi üzlet is követhet.

„Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát” – írta állítólag Orbán Ráhel.

Hogy ez a döntés mennyire illeszkedik abba a narratívába, ami a “migránsokat” befogadó, haldoklónak mondott Nyugatról, és az azzal szemben lévő, virágzó, biztonságos, fejlődő Magyarországról mond a kormányfő és a Fidesz, talán nem is kell külön hangsúlyozni, a legfinomabban fogalmazva is azt írhatjuk: a miniszterelnök legidősebb gyermekének egyelőre nem cáfolt külföldre költözése nem következik abból, amit Orbán Viktor mond.

Habár az is igaz, hogy másképpen lehetnek majd gazdag emberek a mindennapokban Orbán Ráhelék Spanyolországban, mint lehettek itthon.

KategóriákMETÁL