Az alakuló közgyűlés technikai szünetében kérdeztük az ex-vízilabdázót a PSN Zrt. vezérigazgatói és fideszes képviselői mandátuma közötti összeférhetetlenségről. A megszokottnál bővebben válaszolt, 1 percig is szóval tudtuk tartani.

A cikk a hirdetés után folytatódikVári Attila a polgármesterségért folytatott kampány során csak a fideszes sajtónak volt hajlandó érdemben nyilatkozni, egyelőre csak minimálisan tért el ettől a szokásától.

Az alakuló közgyűlés szünetében arról kérdeztük, hogy megtartja-e a Pécsi Sport Nzrt. vezérigazgatói pozícióját, milliós fizetését, lakhatási támogatását vagy pedig a Fidesz frakcióját erősíti a közgyűlésben. A kettő együtt ugyanis nem megy, az összférhetetlenség feloldását pedig 30 napon belül meg kell tenni a vonatkozó törvény szerint. Vári Attila annyit mondott, hogy a közgyűlés után sajtótájékoztatót tartanak. Ehhez annyit kell hozzátennünk, hogy sem a Fidesz-KDNP-tandem, az utóbbi időben pedig már az ÖPE sem szokta a Szabad Pécset az ún. sajtótájékoztatóikra meghívni, így most kellemes meglepetésként ért minket, hogy előzetesen szerezhettünk tudomást az eseményről. Megpróbálunk majd elmenni rá.

Vári Annyit árult még el, hogy 30 napja van eldönteni, hogy miként választ, és további információkkal nem kívánt szolgálni az olvasóinknak, így egy kicsit még izgulhatunk.

KategóriákMETÁL