Győriek, nem gyökerek, hé, T. Miniszterelnök Úr! Ne nézzék már egybites hülyének egy nagyváros nagykorú lakosságát, benne a saját választóikat!

A cikk a hirdetés után folytatódikAz teljesen egyértelmű volt, hogy Borkait nem léptetik vissza. Az is, hogy utána, rövid időn belül le fog lépni, mert ki van adva az útja, félre kell állnia.

Csak az nem volt biztos, hogy milyen színjáték előzi meg, és mikor következik be. A színjáték végül az lett, hogy kilépett a Fideszből (igen, nyilván, ő maga döntött így, elhisszük).

Most pedig majd új választás jön. A Fidesz (nyilván) már rég megkezdte a polgármesterjelölti kasztingot.

Ha azonban az ellenzék is megtenné ezt, és találna egy egyenes gerincű, és a korábbi jelöltnél fényévekkel a.l.k.a.l.m.a.s.a.b.b.(!) és talpraesettebb embert, akkor legalább lenne reménye.

És nem is az a lényeg (számunkra), hogy még a győzelemre is lenne reménye, hanem hogy arra is, hogy egy XXI. századi autoriter hatalom kapna pofont onnan, ahonnan a legkevésbé várta: Magyarország  nyertes régiójából és városából. Váratlanul, mert a kormányzati kommunikációért felelős urak és megbízóik, láthatóan, az attitűdjük és hatalami gőgjük miatt nem látják előre, mi történhet. Vagy mert ennyire magabiztosak, még mindig, vagy mert józan és normális kérdésekben az orrukig nem látnak.

Különben nem ez, és nem így lett volna. Mert az átlag magyar választót megpróbálták ismét hülyére venni, de most jól beazonosíthatóan (=a győriek) és teljesen nyilvánvalóan, az ország nyilvánossága előtt.

És üzenjük Győrnek és Budapestnek: hasonló ok miatt hasaltak el Pécsett is Hoppál Péter és Bánki Erik vezetésével Orbánék.

KategóriákPUNK