Tegnapi, Alternatív valóságot hirdetnek a PTE kerítésén című cikkünket követően fotót és levelet juttatott el szerkesztőségünkhöz Trubics Zorán.

A cikk a hirdetés után folytatódikA koncertszervező által átküldött képen az látható, hogy a 2018-as országgyűlési és 2019-es önkormányzati választás eredményeit tükröző módon változtatták meg a plakát információtartalmát. Az 5. Winterfest hirdetése így már nem vezeti félre a politikai ügyekben kevésbé járatos kultúrafogyasztókat.

Trubics Zorán a Szabad Pécsnek e-mailben azt írta, hogy a cikkben bemutatott molinó pár évvel ezelőtt gyártott, és átírt részeket tartalmaz, mint például a dátum. “Hibát követtek el, hogy véletlenül rajta hagytuk az akkori fővédnöki névsort, és titulusokat!” – teszi hozzá a programszervező és azt is megírta, hogy a hibát javították. Tovább azt is írja, hogy:

“Megjegyzem, Páva Zsolt, volt Polgármester Úr, és Dr. Hoppál Péter, jelenleg Miniszteri Biztos Úr, Országgyűlési Képviselő, rengeteget segítettek személyemen keresztül, hogy városunkba érkezhessenek az igényes könnyűzenei produkciók!
Mindig nagy megtiszteltetés volt számomra, /ez közel 35 év/, és büszke is vagyok rá, hogy a mindenkori városvezetés támogatta, és nevét adta a rendezvényeimhez! Így Toller László, vagy Tasnádi Péter volt Polgármester Urak is, akik nevét ugyanúgy kiírhattam a plakátokra!
Bízom abban, hogy a jövőben is támogatva lesznek a produkciók!
Megragadom az alkalmat, és nagy szeretettel invitálok többek között, minden zeneszerető politikust is, akár jobb vagy baloldali gondolkodású, az év végi Zséda Ünnepi Koncertre, a Csík Presserre, a Balkán Fesztiválra Halid Beslic főszereplésével, vagy a kimaradhatatlan Neoton Ünnepre!”

Címkék:
KategóriákMETÁL