Hegedűs Norbert két cikluson keresztül a Fidesz színeiben politizált, most mégsem Polics József, hanem Ferenczy Tamás támogatására buzdít.

A cikk a hirdetés után folytatódikA 7300.hu vette észre, hogy visszalépett a jelöltségtől a komlói 5-ös választókerületben a függetlenként induló Hegedűs Norbert, így még szorosabb lehet a verseny a Fidesz és a Komló Összeköt képviselő- és polgármesterjelöltjei között a megismételt voksoláson november 10-én.

Hegedűs Norbert Facebook-oldalán jelentette be visszalépését és egyben Ferenczy Tamás, a Komló Összeköt polgármesterjelöltjének támogatására kérte szimpatizánsait és ismerőseit. Ez azért is érdekes, mert Hegedűs két cikluson át a Fidesz színeiben politizált.

Mint megírtuk korábban, a komlói 5-ös választókerület 13-as szavazókörében november 10-én megismétlik a voksolást, mivel a bíróság bizonyítottnak látta, hogy választási csalás történt.

Az Átlátszó arról írt nemrég, hogy élelmiszeradományokkal terelgethették a fideszes jelöltek felé a választókat ebben a körzetben.

Hoppál Péter biztosan nagyon izgul, hiszen egy dühös hangulatjallel reagált Hegedűs posztjára.

Hoppál országgyűlési képviselői körzetének része Komló, ahol az ellenzék többséget szerzett a képviselő-testületben, de a Fidesz polgármesterjelöltje 118 szavazattal többet szerzett riválisánál. Viszont a kenderföldi 13-as körzetben vasárnap fordulhat a kocka. Ha így történik, akkor Hoppál képviselői körzetében száz százalékos vereséget szenved a Fidesz, hiszen Pécset és Kozármislenyt teljesen elbukták.

KategóriákMETÁL