Sajtóinformációk szerint a Zsolnay Örökségkezelő Nkft. (ZSÖK) és a Pécsi Kommunikációs Központ Kft. (PKK) ügyvezetőjének munkájára nem tartanak igényt.

A cikk a hirdetés után folytatódikCsütörtökön zárt ülésen dönthet a pécsi közgyűlés a ZSÖK és a PKK vezetőjének személyéről.

A Fidesz-közeli Pécsi Újság úgy tudja, a ZSÖK ügyvezetőjét, Vincze Balázst és a PKK igazgatóját, Katreiner Zoltánt ma behívták a városházára, és közölték velük, nem tartanak igényt a munkájukra. Vincze Balázs volt az, aki lemondta Alföldi Róbert egyik színházi előadását a Kodály Központban, mondván, védi a negyed politikai semlegességét, aztán fideszes polgármesterjelölt lett Nyugotszenterzsébet községben. Katreiner Zoltán PKK-s időszaka előtt a Fidesznek dolgozott. A kommunikációs központ által kiadott Pécsma.hu és Pécsi Hírek cikkei gyakran bekerültek a pécsi fideszes propagandatermést szemléző Heti Propi című válogatásunkban.

Megírtuk, Vári Attila lemondott a PSN Zrt. vezérigazgatói posztjáról. Péterffy Attila elég baljos mondatokkal köszönt el a cégvezetőtől, aki riválisa volt a polgármesteri székért folyó választási küzdelemben. A polgármester azt írta közleményében: “Őszintén bízom abban is, hogy a PSN Zrt-nél jelenleg is folyó átvilágítás a jövőben nem fogja beárnyékolni a távozó vezetőről kialakult képet.”

KategóriákMETÁL