Ha más miatt nem (Van olyan ember vajon?), hát ezért nagyon örülhetnek, hogy véget értek a választások. És most legalább Pécsett is teljesen egy platformra került az MSZP, a Jobbik, az LMP, a Momentum és az MKKP. Nemes ügy.

A cikk a hirdetés után folytatódikE sorok írója annak örülne igazán, ha nem lenne szükség egyetlen egy olyan kutyaházra sem, amilyenből november elsején kettőt is építettek a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Baranya megye kivéve bevéve Komló passzivistái.

Merthogy azok egy kutyamenhelyre kerülnek, amire egy ideális világban semmilyen szükség nem lenne. De, sajnos, még nem ez a létező világok legjobbika, így minálunk például a felelős állattartást sem sikerült kimaxolni, sőt elképesztően sok a kóbor, sorsára hagyott, sőt bántalmazott kutya. Amelyekről azonban jó emberek szerte az országban próbálnak gondoskodni. Ilyen például a Pécsi Morpheus Állatvédő Alapítvány is, velük állapodtak meg az MKKP passzivistái, akik Mindenszentek napján két kutyaólat is építettek az előzetesen begyűjtött plakáttartó táblákból. Az alapítvány aktivistái/munkatársai vasárnap viszik el őket a kutyáktól a kutyáknak.

Az MKKP országosan igyekszik begyűjteni választási farostlapokat, amikből kutyaólakat építenek menhelyek számára, ennek a Facebook-oldalnak az ötletére.

„Ez a csoport azért jött létre, hogy a választási kampányokban felhasznált OSB-lapok újjászülethessenek, és menhelyi kutyusoknak legyen belőlük kutyaház.”

Pécsett a Momentum, az MSZP és a Jobbik is felajánlotta a saját választási (alap)anyagát, de annyi jött össze a kuyáknak, hogy végül csak az LMP-s “adományt” használták fel.

KategóriákPOP