Halálosan megfenyegetett egy nőt többször is egy pécsváradi férfi, akinek előzetes letartóztatását elrendelte pénteken a bíróság.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrség kezdeményezésére az ügyészség indítványozta, majd pénteken a bíróság el is rendelte a nőt, sőt annak családját is fenyegető férfi letartóztatását.

Arról a rendőrségi hírben nincs szó, hogy mi volt a baja a férfinak, de nem nehéz kitalálni, hogy korábban szerelmi kapcsolatban állhattak egymással, avagy a férfinak ilyen reménye lehetett. Esetleg elmérgesedett üzleti vitájuk volt.

Amit viszont leírnak, és tény, az az, hogy néhány nappal az október 23-i nemzeti ünnep előtt, egy este a férfi bántalmazással fenyegetett meg egy nőt Pécsváradon. A 26 éves helyi férfi másnap, késő este ismét felkereste a nőt, majd a ház előtt halálosan megfenyegette őt, és a vele lévő ismerősét azzal, hogy a nála lévő késsel fogja bántalmazni őket.

A helyszínre érkező rendőrök ezt követően a zaklatónál megtalálták, majd lefoglalták azt a kést, amellyel az intézkedés előtt kiszúrta a nő ismerősének autógumiját. A férfi november 15-én egy közösségi oldalon keresztül további fenyegető üzeneteket küldött a nőnek, sőt annak ismerősének és édesapjának is. Vagyis ekkor még nem vették őrizetbe, így nem is tartóztatták le.

A rendőrök ezt követően a férfit előállították, és akkor már egy bűnügyi eljárás gyanúsítottjaként kihallgatták, amelynek során beismerő vallomást tett.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, és november 22-én kezdeményezték a letartóztatását. Ellene zaklatás miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság. 

KategóriákPOP