Felfoghatatlan tragédia történt Versenden tegnap. Egy 36 éves nő vélhetően megölte újszülött gyermekét, akinek már csak a holttestére bukkantak. A Szabad Pécs értesülései szerint a nőnek ő volt az ötödik gyermeke.

A cikk a hirdetés után folytatódikKonkrét nevek, és főleg konkrét fényképek említése és közlése nélkül ír a Szabad Pécs arról a családi tragédiáról, amelyről a nap során korábban adtunk hírt. A Baranya megyei Versenden egy csecsemőt tegnap holtan találtak, a rendőrség munkatársai egy szekrényben, ott pedig egy festékes vödörben találtak rá. Feltehetően csecsemőgyilkosság gyanúja miatt, hivatalosan emberölés gyanúja miatt indult eljárás, aminek a gyanúsítottja lehet majd a 36 éves anya. A korábbi közlemény szerint a nő nincs kihallgatható állapotban. Ő előbb azt állította a rendőröknek, hogy nem is volt terhes, nem szült, de aztán orvossal megvizsgáltatták, aki kimondta, hogy nem csak, hogy nem szült, de sürgős beavatkozásra is szükség van a nő állapota miatt. A hölgy ezt követően ismerte el, hogy valóban megszült egy kisgyermeket. A rendőrség konkrét bejelentést kapott előzetesen, hogy egy versendi nő vélhetően megszült titokban, és nem lehet tudni a kisgyermek hollétéről.

A rendőrség – amiképpen írtuk is fent hivatkozott cikkünkben – nem közölt további részleteket a családról, az anya körülményeiről sem.

A Szabad Pécs úgy tudja azonban, hogy egy eddig négygyermekes család élt együtt Versenden, az újszülött a nő ötödik gyermeke volt. Információink szerint a rendőrök a férjet is kihallgatták, de szabadlábon van, és úgy tudjuk, nem is gyanúsítottja az ügynek. Ő azt mondta a közösségi oldalán, hogy néhány hónapja már nem voltak együtt a feleségével, és nem tudta, hogy terhes az asszony.

A négy gyermek mindegyike lány, úgy tudjuk, a holtan talált kistestvérük fiú volt. A lányok az apjukkal vannak, de információink szerint a gyámügy már eljárást indított a védelembe vételük érdekében. Versendiek és a családot ismerők arról beszélnek most, hogy nem volt zökkenőmentes a szülők házassága.

KategóriákPOP