A korábbi évek gyakorlatának megfelelően idén is önkéntes moratóriumot vállal az ünnepek idejére a Tettye Forrásház Zrt. A szolgáltató felfüggeszti az esedékes korlátozásokat – ezzel igyekszik megkönnyíteni ezt az időszakot a nehéz helyzetben lévő ügyfelei számára, írta a pécsi önkormányzati cég keddi sajtóközleményében.

A cikk a hirdetés után folytatódikA jogszabályok alapján azoknál a lakossági felhasználóknál, akik többszöri felszólítás ellenére sem rendezik díjhátralékukat, a szolgáltatók korlátozhatják a vízszolgáltatást. A Tettye Forrásház szakemberei (a kiküldött 50 ezer fizetési felszólító mellett) az idei évben mintegy 600 fogyasztási helyet kerestek fel ezzel a céllal. Öt hétig azonban felfüggesztik ezt a tevékenységet, hogy a nehéz helyzetbe került ügyfelek számára is zavartalanul telhessen a karácsony és a szilveszter. 

A pécsi önkormányzati többségi tulajdonban álló vízszolgáltató társaság, a Tettye Forrásház által vállalt önkéntes moratórium 2019. december 16-tól 2020. január 20-áig tart.

December 13-án szünetel az ügyfélfogadás

A decemberi munkanap áthelyezések és év végi karbantartás miatt változik a Tettye Forrásház Zrt. ügyfélszolgálatának nyitvatartása:

december 13-án, pénteken szünetel a személyes és telefonos ügyfélfogadás;

december 14-én, szombaton 8.00 és 14.00 óra között állnak a felhasználók rendelkezésére Búza téri ügyfélszolgálatukon és call centerükben.

A műszaki hibabejelentéseket a társaság diszpécserszolgálata hétvégén és az ünnepek alatt is 24 órában fogadja.

KategóriákMETÁL