Okos.

A cikk a hirdetés után folytatódikMinden idők legfészbuktudatosabb fideszes karnagya, dr. Hoppál Péter újra Greta Thunberggel foglalkozott azon a közösségi oldalon, ahol Kövér László szerint irtják a fideszes tartalmakat. Az önkormányzati választás után hetekig sértődötten posztolgató és frusztráltan kommentelgető politikus egy másik pécsi illetőségű Fidesz-szimpatizáns, Trombitás Kristóf köztévés műsorvezető, korábbi Biokom-alkalmazott posztját megosztva fejtette ki véleményét Thunberg- és klímavédelem ügyben. (A választások előtt pár héttel simán lebetegezte az aspergeres klímaaktivistát, de az erről szóló cikkünk után átírta posztját.)

Nézzük, mit eredményezett a nagy szellemek találkozása a Facebook nevű boncasztalon! Trombitás egy Greta Thunbergről szóló Mandiner-cikkhez a következő kommentárt illesztette hézagmentesen: “A kukorica gyermekei újra akcióban. Mindenkinek meg kell tanulnia, hogy az ilyen típusú, hisztérikus “klímavédelem” a legtöbb esetben csak kapudrog a Gyurcsánnyal fotózkodáshoz.

Hamar felszínre került tehát a történetben megbúvó Gyurcsány-szál. Hoppál Péter azonban itt nem állt meg, miért is állt volna, hiszen fájóan hiányzott Trombitás bravúros epigrammájából az, akit nem nevezünk nevén, legfeljebb csak úgy, hogy SOROS.

Na ugye! Greta Thunberg és a mögötte álló “bábművészek” új lemezt tettek fel, immár a kommunizmusért küzdenek. Az újabb pénteki tüncizések tehát belépők a Soros-Timmermans-Gyurcsány páholyba?” – fűzte tovább a nagy előfutár gondolatait a pécsi Fidesz az utóbbi időben nem túl sikeres elnöke. Teljesítményét egy zárójeles megjegyzéssel koronázta meg: 

“(Közben a felmelegedés jegyében szakad a hó Magyarországon. ?)”

Ugye értik, mire célozgat a Doktor Úr? Esik a hó = MILYEN FELMELEGEDÉS??????

Információink szerint Hoppál Péter ezért a megjegyzéséért megkaphatja idén a Fogalmatlan Kommentelők Hülyeséggel Ékesített Babérkoszorúját.

Pár perccel az előtt, hogy kitettük volna oldalunkra a cikket, Hoppál Péter törölte bejegyzését, de a törlésről is csudálatos posztot írt:

Ilyen az, amikor valaki egyszerűen nem tud hibázni.


KategóriákPOP