Súlyos testi sértést okozott egy idős pécsi, Pécs-Vasason élő férfi a saját fiának pénteken este. Hirtelen felindulásból követhette el bűnét – a tettes legalábbis ezt állítja.

A cikk a hirdetés után folytatódikTöbb olyan bűncselekmény is történt Pécsett pénteken este, amelyeket (bár semmilyen bűnt, bűncselekményt sem, ez is igaz) semmiképpen sem tudunk Miklós napjához kötni. Az egyikről EBBEN a cikkben írtunk. Azelsődleges információk szerint tömegverekedés volt Pécsett, a Lánc utcában, abban a tömbházban, amelyről az utóbbi években egyre elkeserítőbb hírek érkeznek. Mint kiderült később a rendőrség tájékoztatása szerint egy nő és egy férfi közti elmérgesedett vitát mentek megbosszúlni a nő fiai, hárman, és rátámadtak a lakásában tartózkodó férfi “haragosra”.

Már abban a cikkben is jeleztük, hogy úgy tujduk, Pécs-Vasasra is ki kellett szállni pénteken este a rendőröknek, és hogy a Lánc utcai esettel kapcsolatban azt a hírt kaptuk egy olvasónktól, hogy egy férfit szúrt sebbel szállítottak be a Sürgősségire. Mint kiderült, a hír igaz, valóban történt bűncselekmény pénteken este Pécs-Vasason is, sőt, a férfit szúrt sebbel is onnan szállították be a kórházba, nem a Lánc utcából.

A rendőrség érdeklődésünkre elküldte az eset Police.hu-ra felkerült linkjét. A leírás szerint vita alakult ki december 6-án 18 óra 30 perc körül egy pécsi család otthonában, amely odáig fajult, hogy a 78 éves édesapa egy késsel hátba szúrta 46 éves fiát. A bántalmazás során a sértett súlyosan megsérült. Az idős férfit a rendőrök elfogták, majd előállították a rendőrkapitányágra. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, és a nyomozóknak azt is elmondta, hogy hirtelen felindulásból ragadott kést.

A gyanúsított ellen súlyos testi sértés elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Címkék:
KategóriákPOP