Ne csak Mellár Tamás legyen tagja az idősügyi tanácsnak, hanem a másik pécsi országgyűlési képviselő is, azaz Hoppál Péter, ezt Csizmadia Péter, a Fidesz pécsi városházi frakcióvezetője javasolta a mai közgyűlési ülésen. Értem én, hogy jót akart, de nem vagyok abban biztos, hogy Hoppál Péter is idősügyi tanácstag szeretne lenni.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz idősügyi tanács felállítása szerintem szuper dolog, jó hogy erre is gondoltak. Ma szerencsére (persze sajnos leginkább a fejlett országokban) egyre tovább élnek az emberek, de ennek ellenére megfigyelhető egy olyan tendencia is, amely a fiatalság kultuszáról szól, mintha az idő múlása nem állapot lenne, hanem ami ellen folyamatosan küzdeni kell.

Hoppál Péter: Nem csak a 20 éveseké a világ

Hoppál Péter: Nem csak a 20 éveseké a világ – Coub – The Biggest Video Meme Platform by Attila Babos

Ennek ellenére (mármint amit gondolok erről az egészről) is azt mondom, hogy nagyon megérteném Hoppál Pétert, ha 47 éves politikusként nem feltétlenül vágyna arra, hogy egy idősügyi tanács tagja legyen. A 65 éves Mellár Tamás pedig ugyanígy nyilván nem veszi sértésnek, hogy rá ilyen minőségben is gondoltak. Mint írtam, az idő múlása kikerülhetetlen, és egy állapot, ki ne értené ezt meg, ha nem egy számokkal és statisztikával kiemelten foglalkozó közgazdász professzor.

A fideszes pécsi közgyűlési munka javát magára vállaló Csizmadia Pétert is megértem, biztos, hogy csak jót akart.

KategóriákPUNK