Az új adásban Fekete Valival beszélgettünk a pécsi galériák pandémia alatti működéséről és az újraindításáról, majd Bojár Iván Andrással a nemrég zárult Magyar géniusz kiállításról, a szexi könyvborítókról és magáról Pécsről.

A cikk a hirdetés után folytatódikÚjrainduló pécsi galériák – Merre? Hogyan? Hová?

Listen to this episode from Szabad Péntek – A Szabad Pécs podcastja on Spotify. A Pécsi Galéria – bár nem ez a hivatalos neve, de szokásjog alapján így hívjuk – a pandémia alatt is képes volt arra, hogy országos hírű eseményeket generáljon, s azóta is mondhatjuk, hogy egymást követik a fontos kiállítások.

A podcast a legtöbb platformon, alkalmazásban elérhető: Spotify Apple Podcasts | Google Podcasts | Anchor RSS | Letöltés

A Pécsi Galéria – bár nem ez a hivatalos neve, de szokásjog alapján így hívjuk – a pandémia alatt is képes volt arra, hogy országos hírű eseményeket generáljon, s azóta is mondhatjuk, hogy egymást követik a fontos kiállítások. Ebbe a sorba illeszkedik a Lokart Képzőművészeti Fesztivál. Július 13-18-a között Pécset a magyar képzőművészet egyik legfontosabb helyszínévé teszi: július 17-én szombaton délután négytől éjjel 11-ig a Széchenyi tér, Művészetek és Irodalom Háza, Jókai tér között folyamatosan programok zajlanak.

A podcastben Fekete Valival beszélgettünk a pécsi galériák pandémia alatti működéséről és az újraindításáról, majd Bojár Iván Andrással a nemrég zárult Magyar géniusz kiállításról, a szexi könyvborítókról és magáról Pécsről.

KategóriákJAZZ PODCAST