A legaktívabb közösségi médiás, baranyai fideszes képviselő ismét bemutatta, hogy a kommunikáció a legerősebb készsége. Időzíteni is jól tud, vagyis mindig azt mondja, amit éppen kell, teljesen mindegy, hogy mit mondott korábban.

A cikk a hirdetés után folytatódikAhogy a Szabad Pécs erről korábban beszámolt: Komló fideszes polgármestere, Polics József a veszélyhelyzetre hivatkozva nem csak a sürgető költségvetést fogadta el egyedül, de több olyan kérdésben is döntött, amik azért tűrték volna a halasztást. Ez persze az ellenzéki képviselőknek – érthető módon – nem nagyon tetszett, hiszen például az egyik döntésével minden képviselő tiszteletdíját törölte a polgármester.

Aztán lehet, hogy éppen a komlói példán felbuzdulva, Szekszárd fideszes polgármestere is úgy döntött, hogy él a lehetőséggel. Azaz egy személyben hoz döntéseket. A két városban az a közös, hogy a közgyűléseikben a Fidesz kisebbségben van és alap esetben együtt kell működniük az ellenzékkel.

Hoppál Péter március 13-ai Facebook-bejegyzéséből az derül ki, hogy nagyon helyeselte Polics polgármester ügybuzgalmát.

Aztán, ma reggel Hoppál Péter felébredt, fellapozta a pártsajtót – ami egyébként egy Népszava cikkre hivatkozik – és rájött, hogy Karácsony “Alkalmatlan” Gergely egy személyben hoz döntéseket. Egy olyan közgyűlésben, amiben a Fidesz-KDNP amúgy kisebbségben van. Mindezt a képviselők folyamatos tájékoztatása mellett.

Hoppál Péter bejegyzése alatt VALAMIÉRT alig olvashatóak kommentek pedig lennének. A Pesti Srácok írása pedig annyiban érdekes, hogy a Népszava cikkét úgy vették át, hogy a Szekszárdról és Komlóról szóló részek VALAMIÉRT kimaradtak…

KategóriákPOP