Nem kellett ugyan börtönbe vonulnia Budai Lászlónak, Alsószentmárton polgármesterének, de amint arról beszámoltunk több ügy miatt is bűnösnek találták, és elítélték jogerősen – felfüggesztve. Az egyik elmarasztalást hűtlen kezelés miatt, a másikat Mali Zoltán megverése miatt kapta. Ma délelőtt hivatalossá válhat a lemondása.

A cikk a hirdetés után folytatódikAmint azt a múlt héten megírtuk, információink szerint Budai László csütörtökön este bejelentette. hogy lemond a polgármesteri címről. Önként teszi ezt meg tehát, de jó okkal, egyrészt nem csak Mali Zoltán megverése miatt, hanem hűtlen kezelésért is elítélték jogerősen, és egy harmadik ügy miatt is folyt ellene eljárás.

Ugyanakkor a polgármesteri bejelentés és döntés, mint az korábbi cikkünk még aznap frissített verziójából is kitűnhetett, nem volt még hivatalos. Mint megtudtuk, Budai László lemondását a polgármesteri címről ma, március 2-án délelőtt tárgyalja meg a helyi képviselőtestület. Sőt, a megjhívó szerint akár még “búcsúuzóul” jutalmat is kaphat. A meghívóból legalábbis ez olvasható ki..

KategóriákMETÁL