Az elsőt a múlt héten tartotta. A Szabad Pécs élőben közvetítette is az elhangzottakat. Akkor mondta azt, többek közt, hogy nem kapnak tájékoztatást a kormánytól a koronavírussal kapcsolatosan. Ezen a héten is lesz városinfo, és már lehet is kérdezni a pécsi polgármestertől.

A cikk a hirdetés után folytatódikSokan követték élőben Péterffy Attila pécsi polgármester online tájékoztatóját a Facebookon, és aztán a feltöltött videót is sokan, összesen mintegy 44 ezren nézték meg.

Most a Facebookon azt írta a polgármester, hogy ismét, ezen a héten is lesz online VárosInfo, szerdán 14.00 órától. A múltkori bejelentkezés végén ezt egyébként jelezte is, hogy rendszeresíteni fogja a tájékoztatást, ha erre igény mutatkozik.

Most azt írta, hogy “Nagy érdeklődés kísérte a múlt héten tartott Online Városinfo-t. Közel kétszáz pécsi küldte el kérdéseit nekem, és 44 ezren látták a videót”.

A következő online városinfo április 1-jén, szerdán 14.00-kor kezdődik. A kérdéseket a polgármesterhez április 1-jén délelőtt 9.00 óráig lehet elküldeni, messengeren: https://www.facebook.com/peterffyattilapecs/ ; vagy e-mailen: fogadoora@peterffyattila.hu.

Élőben Péterffy Attila: „Nem kaptunk alapvető információkat a járványról eddig a kormánytól”

KategóriákMETÁL