Megírtuk tegnap, hogy PAPI néven (azaz: Program A Pécsi Idősekért) idősket segítő szolgálatot indít a pécsi önkormányzat. Ma kiegészítették a tegnapi közleményt: a hét minden napján számíthatnak az idősek a PAPI-ra.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Mint megírtuk tegnap, a PAPI lényege, hogy megteremtsék a lehetőséget a pécsi idősek számára az egyetlen valóban hatékony védekezési módszer alkalmazására. hogy valódi megoldást nyújtsunk nekik arra, hogy az otthonukban tudjanak maradni.

A péntek délelőtti közlemény szerint a PAPI nevű programban az önkormányzat munkatársai élelmiszert, gyógyszert vásárolnak és postai küldeményeket vesznek át egyedül élő, helyben hozzátartozóval nem rendelkező pécsi időseknek, és azokat biztonságosan az otthonukba szállítják.

A PAPI bevezetéséről szóló közlemény megjelenése óta ugyanakkor, mint írják, több lakossági kérdés érkezett a pécsi önkormányzathoz az időintervallumról, amelyben az idősek védelmére bevezetett programot igénybe lehet venni.

Éppen ezért tájékoztatják arról a pécsi polgárokat, hogy ellenkező rendelkezésig a PAPI szolgáltatásait a hét minden napján, hétfőtől vasárnapig reggel 8 és délután 16 óra között lehet igénybe venni.​

KategóriákMETÁL