Az új koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetben a pécsi önkormányzat több vásár- és piacteret is kénytelen volt bezárni, sőt a még nyitva tartó létesítmények látogatása is korlátozások alá esik. Ugyanakkor Pécsett elindul a termelői házhozszállítás. Pécs önkormányzata maszkkal és gumikesztyűvel látja el a termelőket a biztonságos kiszállítás érdekében.

A cikk a hirdetés után folytatódikAnnak érdekében, hogy a pécsiek hozzájussanak a helyi termelők és árusok termékeihez, és utóbbiak is plusz értékesítési felülethez jussanak, a pécsi vásártér, vásárcsarnok és piacok több értékesítője vállalta, hogy előzetes egyeztetés mellett házhoz szállítja a megrendelt termékeket, olvasható a pécsi önkormányzat kedd délutáni sajtóközleményében.

Mint írják, külön cél volt, hogy a nyers húsárut árusító termelőket is új csatornán keresztül tegyék elérhetővé a pécsiek számára, “mivel ők az előírások miatt szabadtéren nem kínálhatják termékeiket”.

Elérhető a pécsi piacok és vásárok azon termelőinek elérhetősége, akik vállalták az új szolgáltatást, ez a lista később bővülhet.

A szolgáltatásban részt vevő árusok és termelők és elérhetőségeik listája itt olvasható.

Termelők.xlsx

No Description

Annak érdekében pedig – írták –, hogy az árusok és termelők biztonságosan tudják eljuttatni termékeket a pécsiek otthonaiba, a szolgáltatás megkezdéséhez Pécs önkormányzata maszkkal és gumikesztyűvel látja el őket.

KategóriákMETÁL