A pécsi városháza megerősítette az értesülést. A jövő héten zárva is lesz a hivatal, és a Szabad Pécs értesülése szerint tesztelni fogják a munkatársakat.

A cikk a hirdetés után folytatódikLe kellett zárni a pécsi önkormányzat Endresz György úti adóirodáját, mert egy koronavírusos fertőzött személy kontaktja ott dolgozott az elmúlt napokban is, írta meg a hírt a Pécs Aktuál. A hírt a városháza is megerősítette.

Az uránvárosi hivatalt, amint ez kiderült, azonnal le is zárták, állítólag egy nem régóta ott dolgozó hölgy férjéről derült ki az, hogy koronvírus-fertőzött. A hírmagazin egy ott dolgozótól tudta meg a hírt, de mint írják is a városházára hivatkozva, 56 önkormányzati dolgozó érintett.

Az új munkatárs férjéről csütörtökön este derült ki, hogy fertőzött, koronavírus-gyorsteszt mutatott ki nála pozitív eredményt.

A hölgy is, a férje is tünetmentes, ezt már a városháza írta. A tesztet a férfin azért végezték el, mert olyan munkakörben kezdett volna dolgozni, ahol a tesztelését kérte a munkáltató.

Az adóirodát pénteken bezárták, és a jövő héten biztosan zárva is lesz.

Az adóiroda munkatársai otthoni munkavégzésben dolgoznak, avagy szabadságra mentek. A hétvégén pedig az Adóügyi Osztály teljes Endresz György utcai épületének fertőtlenítését elvégeztetik, írták.

A Szabad Pécs értesülése szerint tesztelni fogják az adóiroda munkatársait is.

KategóriákMETÁL