Szigorú szabályok mellett persze. Ahogyan kint, az asztaloknál a szerdán újra megkezdett árusításra vonatkozóan is, bent is (még inkább) maszkot kell húzniuk az árusítóknak és maszkot vagy kendőt az arcuk elé helyezni a vásárlóknak. A 65 év felettiek kizárólag 9 és 11 óra közt vásárolhatnak. Olyankor csak ők lehetnek bent. Egyelőre csak egy bejáratot nyitnak meg.

A cikk a hirdetés után folytatódikMint ismert, május 6-án, szerdán megnyílt a lehetőség a pécsi Vásárcsarnok külső asztalainál történő árusításra, május 11-én, hétfőn pedig a teljes létesítmény kinyit, olvasható a pécsi önkormányzat péntek délelőtti közleményében.

További változás, hogy május 11-e, hétfőtől a gombavizsgálat, amelyet a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. ideiglenesen a Hajnóczy piacon helyezett el a csarnok bezárását követően, ismét a megszokott helyén és módon, a Vásárcsarnokban lesz elérhető.

A Vásárcsarnokba a rendelkezés visszavonásáig egy bejáraton lehet hétfőtől bejutni, ez pedig a Bajcsy-Zsilinszky utca felőli északi ajtó.

A pécsi piacokon május 5-ével bevezetett rendelkezés május 11-étől a Vásárcsarnokra is érvényes, azt a 65. életévüket betöltött vásárlók csak reggel 9 és délelőtt 11 óra között látogathatják.

KategóriákMETÁL