Az egykori Fekete vonat-tag, hosszú ideje szólóban nyomuló és celebstátuszba evezett L. L. Juniorral ölelkezik Hoppál “kábelbarát” Péter egy, a politikus Facebook-oldalára feltöltött fotón.

A cikk a hirdetés után folytatódikFrissítés 21.24

A cikkben hivatkozott bejegyzés és egyben Hoppál Péter és LL Junior közös fotója mostanra eltűnt a politikus Facebook-oldaláról. Érdeklődtünk Hoppál Péternél, hogy mi történt, de egyelőre nincs erre válasz.

22.10 LL Junior nem adott engedélyt a fotót kiposztolására

L.L. Junior jelezte a Telexnek, hogy ő nem adott engedélyt Hoppál Péternek, hogy kirakja Facebookra a közös képüket, már meg is kérte a politikust, hogy vegye le a fotót, amit a fideszes képviselő azóta törölt is. A zenész azt mondta a lapnak, hogy egy vidéki rendezvényen léptek fel, ahol ő a színpadon el is mondta, hogy ő a zenéjével nem akar politizálni. Majd a rendezvény végén sok ember ment oda hozzá, hogy csináljanak közös képet. Így készült el az a fotó is, amin Hoppál Péterrel együtt szerepel. Több tucat fotó készült akkor, nem is számolt azzal, hogy annak a képnek ilyen utóélete lehet, nem gondolt arra, hogy őt emiatt Fidesz-szimpatizánsnak gondolhatják majd.

Korábban írtuk

Hoppál Péter talán nem fog olyan kommunikációs magasságokba jutni mai, a választás előtti utolsó napon posztolt egyik facebook-os bejegyzésével, mint a hétfői kábeles akciója kapcsán.

Habár, ki tudja, nagy visszhangot váltott ki ugyanis az is, hogy Gáspár Győző roma rapper előbb feltűnt a Békemenetben, annak is első sorában, majd Orbán Viktor Kis Grófóval együtt tekintette meg a várnegyedből, a Karmelitából a kilátást. Aztán pedig újra Győzikére terelődött a szó a médiában, aki úgy tűnik, testvérével egyetemben ételt osztott a rászoruló … szavazóknak.

Ezek után persze azon sem lehet csodálkozni, hogy Hoppál Péter is mutatkozik híres zenéssszel. Neki L. L Junior jutott, akinek mávészete azért mind Győzike, mind Kis Grófo munkássága fölé ér a józan vélemények szerint, habár Hoppál karnagy és volt kulturális államtitkár, ennyit tehát el is várhatunk. Hogy “a művészektől” mit várhattunk volna el, az már egy más kérdés.

Hoppál Péterről a héten nemcsak a kábeles akciója kapcsán, és nemcsak annak büntetése (500 000 forintot kell első fokon, nem jogerősen fizetniemegjegyzés: a pedofíliával vádolt és emiatt elítélt ex-nagykövet Kaleta Gábor is ennyi büntetést kapott a több ezer pedofil fotó tárolásáért) számoltunk be már, hanem arról is írtunk, hogy nem mindenhol büszkélkedik el olyan nagyon azzal, hogy ő fideszes képviselőjelölt, illetve ma pedig arról írtunk, hogy a családtagjai is pályáztak és nyertek egy végső soron házfelújítást célzó kormányközeli alapítvány pályázatán.

KategóriákMETÁL