Vezéráldozatot is hozott a Fidesz nyomtatott baranyai napilapja, illetve annak online kiadása akkor, amikor lehagyta egy egyházi karitatív szervezet eseményének fotójáról Pécs független (=nem fideszes) polgármesterét. Mint a pécsi városházától megtudtuk, a pécsi polgármestert már nem először hagyta le a Bama/DN egy olyan eseményen készült fotóról, ahol ő is jelen volt, ezt megelőzően egy alapítvány adományátadása után is „így járt”.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Őri László, a Baranya Megyei Közgyűlés fideszes elnöke, nem mellesleg 2019. október 13. előtt Pécs alpolgármestere ugyanis Péterffy Attila mellett foglalt helyet a Katolikus Karitász új pécsi központjának szerdai avatásán. Amint ugyanis arról a Szabad Pécs beszámolt, Péterffy Attila pécsi független polgármestert a Bama.hu, a Dunántúli Napló online kiadása lehgagyta a fotóról, amit közöltek az újságban az átadásról. Egyértelműnek tűnik, hogy kiszerkesztették a nem fideszes polgármestert az újságból, sőt a beszámolóban sem említették meg, hogy ott volt.

Így járt azonban Őri László, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke, fideszes politikus is, Pécs korábbi alpolgármestere, aki Péterffy Attila „rossz” oldalán ült. A Bama/DN fotóján ugyanis már csak Soltész Miklós államtitkár látszott, akinek egyik oldalán Péterffy Attila, másik oldalán Herczegh Anita, Áder János felesége foglalt helyet. Őri László így sem a fotón nem szerepelt, sem a szövegben nem említették meg őt sem.

Montázs forrása: Bama.hu

Fotó: Pécsma.hu
KategóriákMETÁL