Szerdán este jelentették azt a rendőrségnek, hogy este negyed hét körül Siklóson, a Hajdú utcában kiraboltak egy boltot. A rendőrök a helyszínen megtudták, hogy egy férfi egy bozótvágó késsel a kezében ment be a boltba, majd pénzt követelt. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki, a Siklósi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz az ügyben.

A cikk a hirdetés után folytatódikA férfiról a biztonsági kamera felvételt készített, olvasható a Police.hu-n.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrök egy körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú és körülbelül 20-30 év körüli férfit keresnek. A rablás során egy sötét színű, hosszúujjú felsőt, piros kapucnit, valamint világosszürke, feltehetően pamut térdnadrágot viselt. Bal füle mögött a váll irányában tetoválást visel, amely vélhetően betű karakterekből áll.

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Siklósi Rendőrkapitányságon.

Címkék:
KategóriákPOP