Ez itt a Szabad Péntek évadzáró epizódja, ugyanis nyári szünetet tartok. Ebben a részben a podcast eddigi adásaiból válogattam, és azt is elmondom, hogy hogyan tervezzük a visszatérést.

A cikk a hirdetés után folytatódikA teljes adás itt hallgatható meg:

Ez volt a Szabad Péntek első szériája. Most segíts jobbá tenni!

Listen to this episode from Szabad Péntek – A Szabad Pécs heti podcastja on Spotify. Ez az évadzáró epizód, ugyanis nyári szünetet tartok. Ebben a részben a podcast eddigi adásaiból válogattam, és arról is beszélek majd, hogy hogyan tervezzük a visszatérést.

A podcast a legtöbb platformon, alkalmazásban elérhető: Spotify Apple Podcasts | Google Podcasts | Anchor Pocket Casts | Breaker |  Radio Public | RSS | Letöltés

Régóta terveztük, hogy podcastot indítunk, de csak idén januárban kezdtem bele a gyártásba. Több elképzelés is volt, hogy milyen típusú, és milyen fókuszú adás illene legjobban a Szabad Pécshez, és mi érdekelheti az olvasókat annyira, hogy akár 20-30-40 perces adásokat is végighallgassanak. Végül arra jutottam, hogy a tematika, és a műsor formátuma is kötetlen lesz. Egyedül a pénteki megjelenéshez szerettem volna ragaszkodni, mert valamilyen rendszernek azért kell lennie. 

Azért is szükség volt a tematikai kötetlenségre, mert podcastunk egyelőre csak egy van, viszont téma rengeteg. Így tudunk aktuális dolgokra reagálni, ahogy ezt tettük a karantén idején többször vagy mélyrehatóbban egy-egy témát is alaposan körbejárni. Az adásban mindekettőre hallhattok példát, és persze bármelyik eddigi részt visszahallgathatjátok itt.

Szóval, egyelőre köszönöm a figyelmet és ha segítenél, akkor:

itt töltheted ki a kérdőívünket. Csak 3 perc az egész.

Köszönjük!

KategóriákMETÁL PODCAST