Legalábbis most Ruzsa Csaba azt állítja, hogy másnak és egy egészen másik ügyben írt levele ment félre, amiért bocsánatot is kért.

A cikk a hirdetés után folytatódikAhogy arról a Szabad Pécs is beszámolt, a legutóbbi közgyűlés előtt, azaz hétfőn a Város Mindenkié Pécs nyílt levelet írt Péterffy Attilának. Ezt nem csak a sajtóhoz, de közvetlenül a városházi képviselőknek is eljuttatták. A civil szervezet Facebook-oldalán a levelezésnek egy újabb részlete is megjelent, méghozzá Ruzsa Csaba, Pécs alpolgármesterének válasza. Ami csak annyi volt, hogy “kabaré” és amit az eredeti levélnek minden címzettje megkapott.

A Facebook-bejegyzés megjelenése után rögtön kerestük Ruzsa Csabát, hogy mire is gondolt pontosan, amikor így válaszolt a civil szervezetnek. Az alpolgármester, vélhetően a közgyűlés elhúzódása miatt csak este válaszolt a kérdésünkre, és annyit mondott, hogy rossz e-mailre válaszolt. Azt is hozzátette, hogy elnézést fog kérni a lakhatási szegénységgel foglalkozó civilektől.

Úgy tudjuk, hogy a városvezető a levélre érdemben nem válaszolt egyelőre, azonban A Város Mindenkié frissítette posztját Ruzsa Csaba bocsánatkérésével.

Az ügyet, amúgy a polgármesterhez intézett kérdés formájában Kóbor József (LMP) bevitte a közgyűlésre (a lakáskoncepció hiányáról korábban sajtótájékoztatót is tartottak).

KategóriákMETÁL