Jó néhány héttel (több hónappal) ezelőtt mutatta be a Partizán a Fidesz (és Orbán Viktor) történetét feldolgozó sorozatának eddigi utolsó, 2002-2006 közti epizódját, pénteken este viszont publikálták a vadonatúj részt, amely a Fidesz (jelenleg) utolsó ellenzékben töltött időszakáról szól, vagyis a 2006-os elbukott választástól vezet 2010-ig, az első kétharmadig.

A cikk a hirdetés után folytatódikMegjelent pénteken este a Partizán sorban hatodik videója abban a sorozatban, amelyben Gulyás Mártonék a Fidesz történetét dolgozzák fel, időszakokra bontva, a kezdetektől mostanáig. A vadonatúj epizód a 2006 és 2010 közti időszakról szól. Mint a videó leírásában mondják, Orbán Viktor utoljára 2006-ban került a padlóra: “a se hús, se hal Medgyessy után az izgága Gyurcsány is megverte a választáson”, és úgy tűnt, elfogyott a jobboldali pénzügyi és értelmiségi holdudvar türelme, más vezért fognak keresni táboruk élére.

Aztán persze, mint azt mindenki tudja, Gyurcsányról kiderült, hogy becsapta az országot, ráadásul 2008-ban bekövetkeztett a gazdasági világválság is, Orbán Viktor pedig történelmi győzelmet aratott a 2010-es országgyűlési választáson.

De hogyan hallgattatta el Orbán a belső ellenzékét? Miképp fejlesztette a Fidesz tökéletesre a Kubatov-féle mozgosítás? Hogyan erősítette meg a jobboldal a gazdasági hátországát az önkormányzatok eladósításán keresztül?

A mai PartizánINFO friss, alább látható epizódjában tehát a Fidesz 2006 és 2010 közötti történetét mesélik el.

A Partizán is segítséget kér a működéséhez, EZEN az oldalon találják meg az információkat arról, hogyan segíthetnek nekik.

KategóriákMETÁL