Együttműködési szerződést kíván kötni a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. és a Danubius Zrt. Radisson Blu Béke Hotel. A megállapodás nem csak a pécsi márkát teszi még ismertebbé, de a Zsolnay védjegyek értékét is növeli mind idehaza, mind külföldön, olvasható a pécsi önkormányzat hétfő délutáni sajtóközleményében.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Zsolnay Porcelánmanufaktúra valód pécsi ikon, a név mára összeforrt a városéval. Éppen ezért  városvezetés örömmel vette a hírt, hogy a nagynevű pécsi gyár vezetésének sikerülhet együttműködési szerződést kötnie a Danubius Zrt. budapesti Radisson Blu Béke Hoteljével.

A Zsolnay a szerződés értelmében nem kizárólagos védjegyhasználatot enged a „Zsolnay” szóvédjegyek tekintetében.

A kissé száraz jogi szöveg a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hotel egyebek mellett a Zsolnayról elnevezett kávéház és művészeti szalon működtetésével népszerűsíti az ikonikus pécsi céget, magyarázza a közlemény.

A szerződés más kézzelfogható előnyökhöz is juttatja a pécsi manufaktúrát. Egyebek mellett közös PR-megjelenések, a Zsolnaynak nyújtandó kedvezmények, szolgáltatások szerepelnek a stratégiai megállapodásban, de egy közvetlenül a porcelánmanufaktúra termékeit népszerűsítő vitrinsarok is helyet kap a budapesti hotelben.zs

„Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a hotel részére engedélyezett védjegyhasználat miatt senkinek sem kell attól tartania, hogy a rangos pécsi márka értéke, vagy a Zsolnay szó jó híre a kontraktus miatt sérülne” – írja az önkormányzat.

Az együttműködés által kínált lehetőség nemcsak a Zsolnay-termékek, de a város jó hírét is elviszik a hotelbe látogatókhoz, a szállóvendégekhez, a kávéházban fogyasztókhoz vagy éppen a közös megjelenésekről szóló internetes posztokat olvasókhoz. Pécs város vezetése arra számít, hogy a Zsolnay védjegyek értéke tovább nő a szerződésnek köszönhetően, és a Zsolnay, mint brand tovább öregbíti a város jó hírét.

Címkék:
KategóriákMETÁL