A Pécsi Közösségi Alapítvány ma 18 órától tartja meg „Élő Adás” elnevezésű adománygyűjtő estjét. Az idei adománygyűjtést online tartják meg, és a korábbihoz hasonlóan ismét három helyi civil kezdeményezést is segíthetnek vele.

A cikk a hirdetés után folytatódikA részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az adománygyűjtő program internetes oldalán, a Regisztrálok-gombra kattintva (az oldal felső, jobb sarkában), email-cím megadásával tehetnek meg. Az adománygyűjtésnek Facebook-esemény oldala is van.

Az Élő Adás a londoni The Funding Network által működtetett, világszerte sikeres adománygyűjtő rendezvény adaptációja, a Pécsi Közösségi Alapítvány (PKA) tavaly rendezte meg ezt először, amiről videó is készült.

Idén a következő helyi szervezetek és programjaik mutatkoznak be a vendégeknek:

Keret Alkotó Csoport Kulturális Egyesület – Színházzal egymásért

People First Egyesület – Pécs – Legyen Pécs mindenkinek elérhető

Zöld Fiatalok Egyesület – A Város Mindenkié Pécs közös projektje – X Brigád – adomány lakásfelújítás mélyszegénységben élőknek

A programok rövid összefoglalóját a Pécsi Közösségi Alapítvány honlapján olvashatják.

Fontos információ, hogy a meghívást elfogadó vendégek a regisztrációval együtt vállalják, hogy az este folyamán minimum 10.000,- Ft-t mindenképp felajánlanak egy bemutatkozó csapatnak. 

Az eseményen tett felajánlást egy virtuális boríték visszaküldésével véglegesítheti a felajánló, illetve, amennyiben nem tudnak az eseményen részt venni, de támogatni szeretné a programokat vagy azok valamelyikét, akkor e virtuális boríték segítségével azt is megteheti.

A beérkezett támogatás 8%-át az alapítvány a rendezvény költségeinek fedezésére megtartja.

A PKA kezdeményezéseiről korábban podcast-adásban is beszámoltunk.

Így válnak saját közösségeik hőseivé a swimathonos adománygyűjtők (podcast)

KategóriákMETÁL