Miután két bejegyzést is szentelt a Szájer-ügynek tegnap Hoppál Péter, a digitális munkatársai segedelmével legaktívabb baranyai, és egyik legaktívabb fideszes országgyűlési képviselő, ma Brüsszelt vette célba a Facebookon.

A cikk a hirdetés után folytatódikNem is akárhogyan, az Itt a lét a tét címet kapott bejegyzés eléggé magasra tette a lécet azzal, hogy nem mást állít, minthogy Brüsszel “legújabb” (!) migrációs stratégiájának elemei közt szerepel a “politikai döntések átadása a migránsoknak”. Ezt utolsóként írja, de keretezve ki is emeli. És bármire is gondolt Hoppál (vagy gondoltak most a Fidesz kommunikációs think tankjei, “legjobb védekezés az ellentámadás” stb. stb.) , mindez teljesen egyértelműen arra utal az átlagos olvasónak, hogy az EU országaira vonatkozó, az EU országaiban élőkre, a többségi társadalom tagjaira is vonatkozó komoly, jelentős politikai és egyéb ehhez kapcsolódó egyéb döntéseket hozhatnak meg a jövőben Európában a bevándorlók és a befogadott menekültek, hacsak meg nem állítja valaki Brüsszelt.

Mert Brüsszel a NER és a Fidesz nyelvén az Európai Unió, minek egyik tagállama, Magyarország, s emiatt pl. Európai parlamenti képviselőink is ülhetnek az EU parlamentjében.

Úgy tűnik, az ellentámadás ezennel meg is kezdődött, amit az is jelzett, hogy a tegnapi szájeres-orbános poszt végén azt írta Hoppál Péter, hogy téma lezárva. Ami persze politikailag, a Fidesz részéről teljesen érthető.

KategóriákMETÁL