Az év és évadzáró adásban egy kicsit megint visszatekintünk – és tervezünk.

A cikk a hirdetés után folytatódikA podcast a legtöbb platformon, alkalmazásban elérhető: Spotify Apple Podcasts | Google Podcasts | Anchor RSS | Letöltés

2020 sok szempontból emlékezetes év marad. A legtöbben biztosan a koronavírus-járványra fognak emlékezni, de tegyük hozzá, hogy azért voltak jó pillanatok is.

A Szabad Pécsnél is vegyesen éltük meg ezt az évet, nyilván voltak sikereink, és kudarcaink is. Természetes is ez, éppen ezért én inkább 2020-at a lehetőségek és a fejlődés évének gondolom. Többet mond. És reményeim szerint ennek az egyelőre csak belső fejlődésnek a közeljövőben már olvasóink és hallgatóink látni, hallani fogják a jeleit.

Azt is el kell mondanom, hogy egyéb munkáim miatt idén ugyan gyakorlatilag csak a Szabad Péntek podcastokkal tudtam hozzájárulni a Szabad Pécs működéséhez, de ennek minden percét élveztem. Ez pedig elég sok percet jelent, ugyanis az elkészült eddigi 38 adás 1250 percet tesz ki. Ezekből válogattam most ki néhányat a legsikeresebb epizódokból, de csak az ősz óta adásba került epizódokból, mert nyáron is volt már egy hasonló válogatás.

Korábbi Szabad Péntek epizódok itt is meghallgathatóak:

Iványi Gábor: A szegénységben van a probléma Szabad Péntek – A Szabad Pécs podcastja

  1. Iványi Gábor: A szegénységben van a probléma
  2. A legnagyobb baj, hogy a gyerekekből zombikat próbálnak csinálni – Vatai Évával a tanársztrájk okairól, és a kormányzati arroganciáról beszélgettünk
  3. A világégéstől az emlékezetkultúráig – beszélgetés Dr. Vitári Zsolttal
  4. Amikor egy véletlenből híroldal lesz – a Debreciner és a Szegeder alapítóival beszélgettünk
  5. Pinczés 75 – Pinczehelyi Sándorral beszélgettünk
  6. Újrainduló pécsi galériák – Merre? Hogyan? Hová?
  7. Ha egy klubnak nincs ízlésformáló szerepe, akkor érdektelenné válik – Gellai Gergővel (Made in Pécs) beszélgettünk
  8. Így lett alternatív alumniközösség és inkubációs projekt a Drukkerből – Varga Balázzsal beszélgettünk
  9. Ha felismerik az emberek, hogy van segítség, akkor tudjuk zárni a társadalmi ollót – Benke Norbert (Vasas Szakszervezet)
  10. Az online zenehallgatás Magyarországon is komoly piac lett – Jehan Paumeroval beszélgettünk
KategóriákPODCAST