A Debreciner írta meg, hogy a Fidelitasnak, azaz a Fidesz ifjúsági szervezetének alelnöke szerint a világszerte ismert National Geographic magazin ALJAS.

A cikk a hirdetés után folytatódikNational Geographic magyar kiadása januári címlapjára egy SZFE-s maszkot viselő fiatal lány került. A 2020-ról szóló lapszám az elmúlt, nehéz év lényeges pillanatait és fontos fotóit summázza, de többek közt négy vezető kutatót is megszólaltatnak, annak okán, hogy “újabb év jön a vírussal”.

Ezen háborodott fel a Fidelitas országos alelnöke, aki a Fidesz ifjúsági szervezetének debreceni csoportját is vezeti. Az országos alelnök-debreceni elnök Kiss Norbert posztolta a National Geographic címlapjának fotóját a politikusi Facebook-oldalára, majd hosszasan kommentálta is azt. A Debreciner többet idézett a politikus-palántától, mi csak néhányat említünk meg, ajánljuk a teljes cikk elolvasását. 

Így vélekedik a Fidelitas alelnöke


„A Nat Geo persze nem hülye, a Nat Geo csak aljas és gyarló.”

„(…) ugyanígy nem szeretnék politikai agymosást és liberálfasiszta ráhatást látni az NBA-ben, az NFL-nél, a FA-nél. (…) Azért jó látni, hogy a History Channelhez (az kié is?!) hasonlóan a Nat Geo is beleáll a kultúrharcba minden nap, minden héten az újbolsevik térfél javára…”

„Remélem sejtik, vagy tudni méltóztatják, hogy hány millió magyar életét változtatta meg teljesen, vagy tette épp tönkre ez a borzalmasan aljas kór, de szerintük a SOROS receptre kifőzött SZFE tüntetés volt a legfontosabb?!?!?!?!?!”

„Bicskanyitogatóan hülyének néznek minket…, ha tűrjük a jakobinus tempót, akkor azok is vagyunk, mert le fognak minket nyomni, és az abnormalitás, a deviáns és gyűlölködő viselkedés lesz majd a normalitás.”

Kiss Norbert, a Fidelitas alelnöke – Fotó forrása: Kiss Norbert politikusi Facebook-oldala

A National Geographic 2021. januári számának címlapja
KategóriákMETÁL