Mellár Tamás (független, Párbeszéd-frakció) és Keresztes László Lóránt (LMP) kezdeményezett vitát a PTE-t is érintő egyetemi modellváltásról, beszélgetésre hívva Hoppál Pétert, a Fidesz-KDNP pécsi országgyűlési képviselőjét. A fideszes politikus azonban azt mondta végül, hogy nem ül le velük. A vita azonban nem marad el, van olyan fontos ez az ügy, hogy lapunk is segített tető alá hozni.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Szabad Pécs eddig is kiemelten kezelte az egyetemi modellváltás ügyét, ezért felkínáltuk a lehetőségét annak, hogy újságírói moderálás mellett megszervezzük a vitát, a pandémia miatt természetesen online felületen, a Zoom alkalmazásának a segítségével.

A Szabad Pécs a vitán való részvételre felkérte még dr. Horváth Csabát, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete PTE Intézményi Szervezetének elnökét, aki a felkérést elfogadta, igent mondott.

A vita ideje: 2021. március 19. (péntek) 14.00-15.30

Résztvevők: Mellár Tamás független országgyűlési képviselő, a Párbeszéd Magyarországért parlamenti frakciójának tagja, Keresztes László Lóránt országgyűlési képviselő, az LMP parlamenti frakciójának vezetője és Horváth Csaba, az FDSZ PTE Intézményi Szervezetének elnöke

Moderátor: Babos Attila újságíró, a Szabad Pécs felelős szerkesztője

A vitát a Zoom alkalmazásával bonyolítjuk: LINK.

Facebook-esemény ITT.

A vitán nézőként való részvétel nem kötött előzetes regisztrációhoz.

Olvasói kérdéseket előzetesen a szabadpecs@szabadpecs.hu címre várjuk.

KategóriákMETÁL