Ráadásul ez az új pécsi színházi vezetés első bemutatója is, így duplán érdekes lehet. „A pécsiek is kipróbálják magukat az online színházi előadások világában” – írta a PNSZ keddi közleményében.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz előadás címe ERROR – ez magyarul hibát jelent, de jelenthet bűnt és tévedést is. A PNSZ történelmének első online színházi bemutatóját Funk Iván rendezte, és a színészek közös improvizációiból állították színpadra a pandémia ideje alatt.

Két építész – volt egyetemi csoporttársak – ugyanabba az állásba akarják felvetetni fiaikat. Egyikük kegyetlen színjátékot űz, hogy az övé legyen a befutó. Amikor végül szembekerülnek egymással, elszabadul a pokol. Nagyjából így lehetne összefoglalni az ERROR-t a szính közlemény szerint.

„Az elmúlt időszakban nem tudtunk klasszikus keretek között találkozni közönségünkkel. Sokszínű, videós tartalmainkkal tartottuk a kapcsolatot nézőinkkel, de most mi is beszállunk az online színházi közvetítések világába, kipróbáljuk magunkat.” – idézi a PNSZ közleménye Lipics Zsolt igazgatót.

Az ERROR című előadás online közvetítése 2021. március 26-án 19.00 órakor megtekinthető. Jegyvásárlás ITT.

KategóriákJAZZ