Robothívásokkal bombázza a kormánypárt a pécsieket. A felvétel a szerkesztőségünkhoz is eljutott, mutatjuk.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Az üzenet rendkívül jól rímel Orbán Viktor péntek reggeli üzenetére, ami jól mutatja, hogy milyen szervezett kommunikációs stratégiával dolgozik a kormánypárt.

Az egyik legérdékesebb részlet az üzenetben mégis az, hogy ha lezárásokra kerül sor, akkor azokért az oltásellenes baloldal lesz a felelős. (Egyébként azt, hogy magas átoltottság mellett korlátozásokra mégis szükség lehet, Chile példája jól mutatja.)

Az, hogy ordas nagy kamu az ellenzék oltásellenessége, ebben a cikkben megírtuk. A Fidesz által sulykolt üzenetnek mindössze az lehet a célja, hogy a hibás kormányzati döntésekről, valamint a gyanús vakcinabeszerzésekről, a rekordmagas halálozásról eltereljék a figyelmet.

De a kampány ténye önmagában is kínos, hiszen éppen tegnap indult be egy összehangoltnak tűnő kormánypárti stratégia. Legalábbis nagyon nehéz másként értelmezni, a székesfehérvári és kecskeméti polgármesternek ugyanazon a napon megjelent, felettébb hasonló gondolatait. Mindkettő lényegében arról szólt, hogy az ellenzéki pártok ne tartsanak előválasztást és kampányt, mivel most „nyugalomra és felelősségteljes politizálásra van szükség„. A Fidesz pedig példát mutat…

KategóriákPOP