Egy góllal a visszavágót is megnyerte szombaton este a Veszprém Arénában a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, ezzel nagy riválisát otthonában fosztotta meg egy újabb bajnoki címtől, és koronázta meg magát. A bajnoki döntő, illetve visszavágó mérkőzés hírességeket is vonzott.

A cikk a hirdetés után folytatódik



A Szabad Pécs egyik olvasója egy kézilabdamérkőzésen lőtt ma esti fotót küldött el lapunknak. Nem a mérkőzésről készült a fénykép, hanem egy jegyben járó párról (tulajdonképpen momentán a legismertebb magyar jegyespárról), amint éppen az izgalmas mérkőzést tekintik meg (a fotón csak tekintenék, épp elvonják a figyelmüket).

A fotót azért kaptuk, mert a pár, bármennyire is ismert, és bármennyire is közismert róluk, hogy ők immár egy pár, akik hamarosan összekötik az életüket, nyilvános helyen ritkán mutatkoznak – avagy legalábbis eddig ritkán mutatkoztak.

Az már egy nem túl rég, a pár férfitagjával készült cikkből kiderült (az ott közölt fotókon látszott), hogy a férfi, L., fiatalosabb /sőt fiataloschabb/ lett, jóval fittebb, mint korábban. A pár hölgy tagja kevésbé látszik, de felismerhető – ő egy ismert luxusmárka sapkájában volt a csarnokban.

Közelebb – Fotó: Szabad Pécs olvasói fotó

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata háromgólos hátrányt kellett volna ledolgozzon, de egygólos (36-37) vereséget szenvedett. Az ősi rivális Szeged ellen, egy ilyen fontos mérkőzésen játszottak ismét nézők előtt a Veszprém Arénában, ez azonban a veszprémi drukkereket valószínűleg nem vigasztalja, hiszen épp akkor lehettek ott élőben, amikor elúszott a bajnoki cím. Ahogyan a meccs és a bajnoki arany szempontjából az is lényegtelen, kik ülnek éppen a VIP-páholyban.

KategóriákPOP