A turistáknak és a pécsieknek is tartogat érdekességet a négynapos, holnap záródó Múzeumutca Plusz rendezvénysorozat a Káptalan utcában.

A cikk a hirdetés után folytatódikLesznek koncertek, irodalmi estek, gourmet piknik, valamint családi és kézműves programok. 

Valódi városi összefogás áll a Múzeumutca Plusz mögött, aminek az eredményeként gazdag programkínálat várja az érdeklődőket – idézi a városházi sajtóközlemény Ruzsa Csabát, Pécs alpolgármesterét. Szerinte kevésbé ismert helyszíneket ismerhetnek meg a fesztivál látogatói, akik a rendezvény négy napján új és új programokkal találkozhatnak, és igazán jól érezhetik majd magukat.

Minden napra jut (illetve jutott) egy belépődíjas koncert, minden más program ingyenes. A nagykoncertek este 8 órakor kezdődnek és 22 óráig befejeződnek, az egyes napok programjai pedig éjfélig tartanak – közölte  Kincses Márk, a pécsi önkormányzat turisztikai osztályvezetője.

Pécsi Szelet Gourmet Piknik

Gasztronómiai rendezvénnyel zárul a Múzeumutca Plusz, ma és holnap lesz a Káptalan utcában.

A progresszív pécsi vendéglátás képviselőit hívtuk el az immár negyedik alkalommal megszervezett Pécsi Szelet Gourmet Piknikre, összesen 42 vendéglátós kínálja majd fogásait, illetve italait a hétvégén. Célunk, hogy újra összehozzuk a fogyasztókat a vendéglátókkal, és megmutassuk, hogy milyen gasztronómiai értékekkel rendelkezünk a térségben. Nemcsak a városba érkező turistáknak, hanem a pécsieknek is szeretnénk bemutatkozni, hiszen ők azok, akik az év minden napján a vendégeink lehetnek, és jó lenne, ha visszaszoknának a pécsi éttermekre – közölte Teleky Zoltán, a Pécsi Szelet egyik ötletgazdája.

A Múzeumutca Plusz Pécs város önkormányzata, a Zsolnay Örökségkezelő NKft., a Janus Pannonius Múzeum, és a Pécsi Szelet együttműködésében jött létre.

Részletes program, még több Pécsiség, szállás- és gasztroajánlatok egész nyárra EZEN az oldalon található.

KategóriákMETÁL