Újabb facebook-os bejegyzést szentelt Hadházy Ákos független parlamenti képviselő Orbán Viktor és családja “római vakációjának” vasárnap reggel. Hadházy szerint a magyar honvédség luxusrepülője oda-, majd visszafelé is megállhatott a horvát tengerparton.

A cikk a hirdetés után folytatódik„A miniszterelnöki családot római vakációra szállító “honvédségi” luxus jet a hazaúton minden jel szerint TITOKBAN LESZÁLLT A HORVÁT TENGERPARTON ZADARBAN. AZ ODAÚTON PEDIG SZINTÉN TITOKBAN BRAC SZIGETÉN VEHETETT FEL UTASOKAT. A repüléseket követő oldalon egyértelműen látszik, hogy a Rómából 11.48-kor felszálló, 607 lajstromjelű Falcon7X luxus jet az Adria fölött elérte a 30000 láb utazó magasságot. Majd rövidesen süllyedni kezdett és 12000 láb magasan 12.07-kor KIKAPCSOLTA A TRANSZPONDERT (JELADÓT). EZUTÁN 40 PERCCEL ZADART ELHAGYVA KAPCSOLTÁK BE ismét az azonosítást, majd 33000 lábig emelkedve utazott tovább Ferihegyre tartva, ahol 40 perc múlva már landoltak is. Tegnap írtam az odaútról, de akkor még sajnos nem vettem észre, hogy az odaúton Brac sziget repülőtere fölött ugyanilyen esemény történt” – írta friss, vasárnap délelőtti Facebook-posztjában Hadházy Ákos.

A Szabad Pécs a független országgyűlési képviselő szombat délelőtti bejegyzését is szemlézte, amelyben arról írt, hogy Orbán Viktor, felesége, a fia és a lánya minden bizonnyal a honvédséginek nevezett, 607-es számú, Falcon 7X típusú luxus jettel érkezett meg csütörtök este Rómába. Az út szerinte kb. 9 millió forintba kerülhet oda-vissza.

KategóriákMETÁL