Az új pécsi városvezetés által, az előző városvezetés zűrösnek gondolt ügyei közül a leggyorsabban feltárt és feljelentésig vitt, korrupciósnak gondolt ügy az egykori Aranyhajó Fogadó értékesítése volt. Ennek kapcsán nyilatkozott most a Pécsmának dr. Bodnár Imre, a pécsi önkormányzati átvilágítást vezető ügyvéd.

A cikk a hirdetés után folytatódikKét gyanúsított vagyonának jogerős zár alá vétele már korábban megtörtént, most a harmadik gyanúsított fellebbezését is elutasította a bíróság, írja a pécsi önkormányzat kommunikációs cége által működtetett hírportál. A Pécsma megszólaltatta az átvilágítást vezető dr. Bodnár Imre ügyvédet, aki azt mondta, hogy komoly esély van rá, hogy a pécsieknek az Aranyhajó-ügyben okozott vagyoni hátrány megtérüljön.

Az Aranyahajó ügyről, illetve az új pécsi vezetés emiatt tett lépéseiről EBBEN, illeve többek közt EBBEN, vagy éppen EBBEN a cikkben számoltunk be.

A Pécsma emlékeztetett arra, hogy a hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt K. Mónika és társai ellen indult büntetőügyben mindhárom gyanúsítottal szemben vagyoni zár alá vételt kezdeményezett a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., összesen 276 millió forint értékben. További részletek és új infók az ügyről a Pécsma cikkében olvashatók.

Címkék:
KategóriákMETÁL