Három különféle címlappal jelent meg kedden az Elle magyarországi kiadásának szeptemberi száma, benne három páros interjúval. A friss Elle egyértelműen magyar médiatörténeti jelentőségű lapszám, és a címlapok tartalma és üzenete miatt nagyon erős kiállás az emberi jogok mellett, különösen most, Magyarországon.

A cikk a hirdetés után folytatódik



A három címlapon Jordán Adél színművész és Székely Kriszta dramaturg, Oltai Kata művészettörténész-kurátor és Nagy Zsolt színművész, valamint a pécsi származású Pál Márton és Hanol Ádám, a Család az család-kampány elindítói szerepelnek.

Az Elle oldalán a friss számukról írnak összefoglalót és hátteret: „Egy heteró pár, akik elvileg olyanok, mint bárki más, mégsem hasonlítanak senkire, és két olyan pár, akik épp a többséggel való egyformaságukat hangsúlyozzák. Mások testének kezdeti felfedezései, határozatlan kamaszszerelmek és felnőttkori kételyek, szexuális kiteljesedések és váratlan határátlépések, prioritásváltások és családdá érések. Hat szerelmes ember gondolatai vágyról és szeretetről”.

„Úgy döntöttünk, hogy egyetlen interjúban beszélünk a kapcsolatunkról és aztán ennyi. Ez az az interjú” – ezt már Jordán Adél mondta az Elle magazinnak adott interjú részeként.

KategóriákMETÁL