A pécsi önkormányzat évente egyszer tart közmeghallgatást, idén október 12-én lesz a rendkívüli közgyűlés, amelynek témáját a pécsiek dönthetik el, írta közleményében a pécsi városháza.

A cikk a hirdetés után folytatódikAhogy minden évben, úgy idén is közmeghallgatást tart a pécsi önkormányzat. A rendezvény témájáról a pécsiek dönthetnek. A város megújult honlapján közzétett szavazáson három téma közül választhatják ki azt az egyet, amely a közmeghallgatás kiemelt témaköre lesz. Magyarul a pécsiek döntenek, de nem bármiről, hanem három olyan aktuális ügy közül, amelyekkel kapcsolatban amúgy is vannak döntések előkészítve, vagy folyamatok elindítva. Ilyen a lakáskoncepció, a belvároson belüli kerékpáros közlekedés, illetve a parkolási rendelet mindenkit érintő módosítása.

A pécsiek így közvetlenül dönthetnek arról, hogy melyik kerüljön napirendre. A szavazás szeptember 30-ig tart. Minden pécsi csak egy szavazatot adhat le. A közmeghallgatást 2021. október 12-én tartja a pécsi önkormányzat.A szavazás EZEN AZ OLDALON érhető el.

KategóriákMETÁL