Nem tudták megmenteni az életét az olimpiai világ- és Európa-bajnok tornásznak. Csollány Szilveszter 51 éves volt.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Magyar Torna Szövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság közös közleményben jelentette be, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Csollány Szilveszter 51 éves korában elhunyt.

Csollány Szilvesztert 2021 decemberében szállították kórházba, akkor került lélegeztetőgépre, koronavírus-fertősás következtében.

A Facebookon megjelent hír szerint a Magyar Torna Szövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság mély fájdalommal tudatja, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Csollány Szilveszter 51 éves korában elhunyt. Az olimpiai bajnok tornász nemcsak sportolóként ért el kimagasló eredményeket, hanem kiváló férj és nagyon jó édesapa is volt.

A sajtóinformációk és a saját, személyes Facebook-oldalának bejegyzése szerint Csollány Szilveszter nem hitt a Covid elleni oltásokban. A kórházba azonban már oltottan került.

Csollán Szilveszter 2000-ben, a Sidney-i olimpián szerzett aranyérmet tornászként, gyűrűn bemutatott gyakorlatával, 2002-ben pedig, a hazai rendezésű, debreceni világbajnokságon a világbajnoki aranyérmet is a nyakába akaszthatták.

Címkék:
KategóriákMETÁL