Az országgyűlési választás hivatalos kampánya holnap, február 12-én kezdődik. Ma Baranyába érkezik, és Szigetvár és Komló után Pécsett is kampánynyitót tart Márki-Zay Péter. A pécsi kampánynyitón Dobrev Klára is ott lesz.

A cikk a hirdetés után folytatódikMa este hat órától tart kampánynyitó rendezvényt Pécsett Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, Pécs két ellenzéki országgyűlési képviselőjelöltje, Mellár Tamás és Szakács László társaságában, de az eseményen Dobrev Klára is részt vesz. És ott lesz Péterffy Attila, Pécs polgármestere is a hivatalos kampánynyitó, február 12-e előestéjén.

Mint ismert, Mellár Tamás kihívója az Összefogás Pécsért Egyesület nevű álcivil, Fidesz-közeli szervezet vezetője, Kővári János, aki nem is olyan rég még arról beszélt, hogy ő a Fidesz ellenzéke volt a pécsi közgyűlésben. MÍg a listán jelenleg is parlamenti képviselő Szakács László Hoppál Péter kihívója lesz, hiszen akkor, amikor nem volt teljes ellenzéki összefogás egyéni mandátumot szerzett Baranya 2-es választókerületében.

KategóriákMETÁL