A halálos gázolásról szóló hírt este tizenegy után a rendőrség is kiadta, a Police.hu-n olvasható. A Szabad Pécs nem hivatalos, nem megerősített információi szerint hajléktalan lehetett az a férfi, akit egy autóbusz gázolt halálra az uránvárosi buszvégállomáson. A rendőrség ezekben a percekben is helyszínel.

A cikk a hirdetés után folytatódikA rendőrség által kiadott hivatalos hír szerint egy autóbusz sofőrje szerdán, június 1-jén 22 óra körül Pécsett, az uránvárosi autóbusz-végállomáson, eddig tisztázatlan okból és körülmények között elütött egy gyalogost, aki az elsődleges információk alapján a sötét úttesten ült. A férfi a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A balesettel érintett útszakaszon nincs útlezárás, azonban a rendőrség kéri, hogy a helyszín közelében fokozott figyelemmel közlekedjenek az autósok.

A Szabad Pécs más, olvasói forrásból értesült az esetről. Úgy tudjuk, jelenleg is helyszínelnek a rendőrök az uránvárosi végállomáson. A mi értesüléseink szerint egy hajléktalan férfi az áldozat, akin áthajthatott a busz. Úgy tudjuk, a baleset az általános közúti forgalomtól elzárt területen, a buszvégállomáson történt, ahová a buszokon és a pécsi közlekedési cég járművein kívül más nem hajthat be.

KategóriákMETÁL