A kulturális államtitkári poszton duplázó baranyai fideszes országgyűlési képviselő, Hoppál Péter Facebook-oldalán rövid, tekegramm-szerű bejegyzés olvasható. Ha jól értjük, a mentőből küldött fotót, útban a kórház és egy sürgősségi, életmentő műtét felé. Frissítve!

A cikk a hirdetés után folytatódik“Parlament – mentő – kórház – vakbél műtét. Istennek és az orvosoknak hála, lábadozom” – ennyit írt ki Hoppál Péter kulturális államtitkár, baranyai országgyűlési képviselő néhány perce a politikusi Facebook-oldalára.

Ez alapján a Parlament épületéből kellett mentővel elszállítani az államtitkárt, és ha jól értjük, hamarosan meg is műthetik, vakbélgyulladás miatt.

Természetesen amennyiben frissebb és pontosabb információink lesznek, jelentkezünk.

10.15 – Jobbulást kívánt Mellár Tamás és Keresztes László Lóránt is

A kulturális államtitkár Facebook-posztja alatt azonnal, nagyon sokan kommbenteltek, egy-két kivételtől eltekintve mindenki jobbulást, gyors felépülést kívánt Hoppál Péternek, mint kiszúrtuk, köztük két baranyai ellenzéki képviselő, Mellár Tamás és Keresztes László Lóránt is.

Screenshot

10.50 – Már túl lehet a műtéten a kulturális államtitkár

Habár biztosat még mindig nem tudunk arról, hogy pontosan mi és mikor történt, de szinte biztosnak tűnik, hogy Hoppál Péter már túl van az életmentő műtéten, és valóban a Parlamentből vitték el, vakbélgyulladás miatt, és így már – mint írta is – tényleg lábadozik.

A politikus Facebook-posztja mai, arról elsőként a Szabad Pécs számolt be a magyar sajtóban, nagyjából tíz perccel azt követően közöltük cikkünket, hogy megjelent a friss poszt a kulturális államtitkár oldalán. A poszthoz kitett fotó valóban róla, a mentőben, útban a kórház felé készült, de az még tegnapi lehet. Egyrészt ma nincs parlamenti ülés, na persze ettől még más miatt járhatott a T. Házban ma is a képviselő-államtitkár, de beszéltünk nemrég olyan országgyűlési képviselővel, aki tegnap összefutott a parlamenti folyosón Hoppállal, aki már akkor arra panaszkodott, hogy nincs jól.

11.05 – Hoppál Péter megerősítette: hajnalban volt az életmentő műtét

Nagyjából jól rekonstruáltuk a történteket az imént közölt fenti bekezdésben. Hoppál Péternek ugyanis érdeklődő üzenetet küldtünk, és ő megerősítette, hogy már tegnap szállították a kórházba a Parlamentből. Mint írta, a műtét rendben lement hajnalban, 3.30-kor ébresztették az orvosok, most infúziót kap, és vigyáznak rá, néhány napig biztosan bent kell maradnia a kórházban, kezelést kap majd és felügyelik, hogyan változik az állapota.

11.30 – Nem először posztolt kórházból Hoppál Péter

Hoppál Péter, ezt már sokszor leírtuk, az egyik legaktívabb magyar politikus a Facebook-on. Posztjai amiatt is bekerülnek a médiába, mert sok esetben nem finomkodik, erről egyébként korábban a Szabad Pécsnek is beszélt, amikor interjút adott lapunknak kérésünkre, még az előző parlamenti ciklusban.

Hoppál tehát számos témában és igen gyakran posztol politikusként, így nem csoda, hogy a rendkívüli magánéleti események is időnként felkerülnek a politikusi Facebook-oldala üzenőfalára, így posztolt már egészségügyi intézményből betegen vagy lábadozva. Ilyen volt például, amikor covidos volt, de akkor is beszámolt az állapotáról, amikor eltörte a karját, de úgy hogy nem úszta meg a kórházi bentfekvést.

KategóriákMETÁL