Új napra ébredt Magyarország. Az ugyanis még a ner-ben is szintlépés, hogy egy olyan kiemelt, annyira kirakatban lévő, mindenki által ismert és értett, nyomon követett esemény, mint az augusztus 20-i tűzijáték kapcsán, ennyire rövid idő alatt történjen, ennyire nyilvánvaló bosszú, mint a meteorológiai szolgálat két vezetőjének azonnali menesztése. Ez már a Wiktor2.0! Érdemes lesz hát azon is elgondolkozni, milyen időjárás-jelentések jöhetnek mostantól kezdve.

A cikk a hirdetés után folytatódikDe előbb persze azon, hogy milyen idő várható majd most szombaton, augusztus 20-án. Felhős lesz-e az ég Budapest felett, s ha igen, mennyire, és mennyire bizonyosan.

Egy biztos, az egyik magyar időjárás-jelentő oldalnak a telefonos alkalmazása szerint szombaton Budapesten hétágra fog sütni a nap. Igaz, láttunk olyan külföldi időjárás-előrejelzést is, ugyanarra napra, ugyancsak Budapestre, pár perc eltéréssel frissítve az adatokat, ahol már napos és felhős időt jósoltak 27-ére.

Na, de milyenek is lehetnek majd az időjárás-jelentések innentől kezdve, ezt találgattuk, de csak két tippünk van, mutatjuk is őket.

Az egyszer már bevált, ami olyan korban született, amely egyre ismerősebb

A tréfás, hiszen ki merne ezek után másban gondolkodni

KategóriákPUNK