Jobb később, mint időn túl, mondhatnánk a saját magunk védelme érdekében. Arról írunk ugyanis az utolsó “percekben”, hogy ma még úgy tudnak támogatni nagyon fontos munkát végző alapítványokat és egyesületeket, hogy azzal valójában több pénzt adnak a civileknek. A trükk a pécsi Emberség Erejével Alapítvány pályázatában, a Duplatétben rejlik.

A cikk a hirdetés után folytatódikIdén is pályázhattak az Emberség Erejévelhez adománygyűjtő projektek támogatására a dél-dunántúli régió civil szervezetei. A Duplatét 2022- elnevezésű program nyerteseinek adománygyűjtő kampányt kellett megvalósítaniuk, aminek sikere esetén a befolyt adomány összegét az Emberség Erejével Alapítvány megduplázza.

Az adománygyűjtés mindenütt máig, december 22-éig tart. Mivel mindeni 500 ezer forintot szeretett volna összegyűjteni, így tényleg elegendő, sőt nagyon sokat érő akár csak 500 vagy 1000 forintot is küldeni a szimpatikus szervezetnek vagy szervezeteknek. Felbecsülhetetlen értékű munkát végző remek, ötletes, nagyon fontos programjait, célkitűzéseit támogathatják.

A programba idén bevont szervezetek és projektek a következők:

Aranyszarvas KHSE
Deseda Tájvédelméért és Fejlesztéséért Egyesület
Kreatív Iregszemcsei Fiatalok és Lokálpatrióták Intézménye (KIFLI)
Magyar-Lengyel Baráti Társaság Somogy Megyei Csoportja Egyesület
Murál Morál
People First – a Társadalmi Elfogadásért – Magyarországi Központi Egyesület (röviden: People First Egyesület – Pécs)
Pöttyös Macska Egyesület (Papírpanír)
Siófoki Állatvédő Alapítvány

Tandem Színház Egyesület
Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesülete
.

KategóriákPOP